ATB Kempen 2.1

2015En dat is het geworden, een gezellige avond onder vrienden met éénzelfde hobby... mountainbiken. Het was ook gezellig in ons nieuwe clublokaal , waar we de laatste week nog hard hebben moeten werken om daar de eindhappining te kunnen laten doorgaan. Vooral bedankt aan Luc en Paul Jansens, die er verschillende avonden hebben zitten knutselen, maar ook de parcourbouwers hebben allemaal hun steentje bijgedragen. Nadien  hebben de poetsvrouwen nog de laatste hand gelegd en voor de fijne toets (appel) gezorgd.....En nu hebben we eindelijk ons clublokaal. Misschien moeten we het nog een originele naam geven, dus alle suggesties zijn welkom.  

Na een fritje met vlees en een ijsje achteraf werden de eerste 3 in het klassement gehuldigd. Ze konden kiezen uit fietsschoenen, een fietshelm en een carbonnen fietsstuur. Hopelijk heeft ieder hier wel zijn gading kunnen vinden, en we denken wel dat dit gelukt is, aan de content blikken te zien. Het is niet gemakkelijk om prijzen te geven waar iedereen iets mee kan doen, maar we proberen het altijd toch een beetjes fietsgericht te houden. Op 2 na was ook iedere gehuldigde fietser aanwezig, wat voor ons bestuur ook heel fijn is, want zo weten we waar we al dat werk voor doen. Het seizoen is weer voorbij en het is weer snel gegaan. Hopelijk zien we jullie deze winter wel eens in het clublokaal verschijnen, want mogelijk zal dit open zijn op zondag voormiddag maar dat moeten we allemaal nog eens bespreken. In elk geval als de rolluiken omhoog zijn is het lokaal waarschijnlijk open.

Ook willen we nog graag van de gelegenheid gebruik maken om onze fotograaf van dienst Jeanine Jansens te bedanken voor de mooie fotoreportages die zij het ganse jaar heeft verzorgt.... Jeanine bedankt.Knipogen

Het resultaat zie je door op deze LINK te klikken.

 

Fotoalbums

Fototoestel