Onder een stralende zonnetje werd op deze feestdag de 2 rit gereden.

Het was onze dame van de C die een pijlsnelle start nam.
Nele Vanhoof ging er als een speer van door en Patrick Lambregts kwam snel in actie om haar te volgen, het was echter laatstgenoemde die de overwinning op zijn naam schreef met in zijn wiel  Nele die de 2 de plaats op haar naam schreef , als derde kwam de nieuwkomer van dit jaar Stijn Severijns over de meet.

Voor de Senioren was de overwinning weggelegd voor Leo Strijbos , gevolgd door Willy Van Loon en Karel Van Loon werd 3 de , deze werden in de eerste ronde gehinderd door een valpartij van een andere rijder.

Bij onze dames was de overwinning voor Hilde Remeysen, 2 de werd nieuwkomer Leen Jacobs en de derde plaats was voor Ann Van Der Moeren met in haar wiel nog een nieuwkomer Hanne Mertens, Marieke de Kinder 'ook nieuw dit seizoen 'werd 5 de opgetekend voor onze vaste waarde Wiske Moeskops. Knap gereden Dames.

Daarna gingen onze A en B van start.
Deze vormde een kopgroep van 4 , maar al snel moest Mike Lambregts lossen.De drie eerste zijn een maatje teveel voor hem. Jeroen Nuydens , Dries Keysers en Lars Ooms maakte er een mooie strijd van aan de kop. Het resultaat was dat Jeroen Nuydens als eerste over de meet kwam voor Dries Keysers en Lars Ooms.

Jerry Nuydens wist zich bij de B los te rijden van de rest en kwam zo als eerste over de meet , 2 de werd Nick Bruyninck die een sterke wedstrijd reed , 3de werd hier Koen Timmermans.

Foto's KLIK HIER

Fotoalbums

Fototoestel