Pepingen Pepingen2

Pepingen : Kids Series en Flanders Cup

De veel besproken chip's van Mylaps deden in Pepingen waarvoor ze dienden: tijdsregistratie en bijgevolg een correcte en onmiddellijke uitslag weergeven.

Wat deden onze jongens en meisjes in Pepingen aan de vooravond van Pasen? Een kort verslag voor diegene die niet afzakten naar het Pajottenland en neerkeken op een fantastische locatie om koers te aanschouwen met een prille lentezon op de achtergrond.

U9. Met uitzondering van Axl (uitzieken) tekenden al onze miniemen present en vatten allemaal post in de top 10.
Schitterend gereden: Kerel, Daan, Sid en Xiebe !

U11. Overwinning nummer één bij de meisjes. Maxime De Staercke snelde onbedreigd naar overwinning 5 van het nog prille seizoen. Naast het podium van Maxime en Zita (3), behalen we hier het absolute overwicht in aantal deelnemende clubleden. Een knappe race van Vic, Bjarne, Niels, Lise, Xander en Ella ! Teamspirit.

U13. Overwinning twee en drie. Briek Bertels en Lore Sas, zij aan zij op het podium.
Een beetje oppermachtig en voluit, vlamde Briek vanaf de openingsronde solo naar de finish. Lore startte zowat als derde laatste, maar wist zich op dit parcours naar voor te beuken.
Ruben Michiels (eerste jaar) begint de knepen van zijn sport te kennen en verraste zichzelf en entourage met een 7de plek.
Ferre, Tibo en Jelte finishten knap in de eerste helft van het pak.

U15. Drop & Roll. Deze laatste reeks is uiteraard de lastigste. Niet alleen qua parcours, maar ook qua hoeveelheid deelnemers en de kwaliteit daarvan.
Sterre Vervloet misrekende het neerkomen van de (akelige) drop en ging overkop tijdens de verkenning. Enkele gebroken tanden tot gevolg. In de latere wedstrijd zou ze de strijd moeten staken omwille van een kettingbreuk. Kop op Sterre...
Wout Ooms kon zich in de wedstrijd reppen naar een 19de plaats.
Warre, Lowie en Stijn kregen minuten aangerekend op dit loodzware parcours met een geduchte en uit de kluiten gewassen tegenstand. Geduld, volhouden en volharden, ... en wachten op de groei(spurt)

Link naar de uitslagen van zaterdag

Link naar de uitslagen van de Flanders Cup van zondag
(deelname van Sofie, Wout Verbraeken en Wouter Pijpers)

Link naar foto's - Geert Vansweevelt
Link naar foto's - Wim Swaans
Link naar foto's - Jacques Van Beurden

Verslaggever : Tom Bertels