Om eens bij de dames te beginnen, vandaag waren er 7 startende dames, waarvan er 6 ook de finish haalde. Sofie Timmermans had last van de rug en moest de wedstrijd vroegtijdig staken. Als eerste werd Joyce Heyns afgevlagd, wat voor iedereen normaal was, terwijl Tanja haar nr 100 mooi verdedigde met een 2de plaats. Kim Jacobs sloot de top 3 af.

Charel Kusters, Willy van Loon, Robert de Meersman en Stan Sommen waren de aanwezige 60+ers. Rustig reden ze hun rondjes, terwijl Stan al een ronde vroeger de bar opzocht. Vermoeidheid bleek hier de oorzaak. In de slotronde raasde Kuster nog over Van Loon, en Robert pikte zo de 3de plaats vandaag.

Ake De Meersman was de kopstarter in de C klasse met in zijn wiel Jhon Bruurs, Koen Timmermans, Siebe Cornelissen en Arne Loodts. In deze volgorde kwamen ze ook de 1ste ronde langs de finish gereden. Voor Siebe, die vorige week een dipje had, zat er dit keer meer in. Hij voelde ook de adem van Dimi Diels in zijn nek. Deze volgde hem op geringe afstand. Spannend was het uitkijken naar de laatste bocht voor de berg om te zien wie er als eerste over de top zou rijden, en het was Siebe die deze eer te beurt viel. Achter hem nog een mooie prestatie van Arne Loodts en Jhon Bruurs kon nog net de top 3 rond maken. Dime Diels en veteraan René Van Gils eindigde nog 4 en 5de. Patrick Lambregts reed een verdienstelijke reeks en besloot die op de 6 de plaats. Een vermoeide Koen Timmermans had duidelijk zijn dagje niet vandaag. Hij kwam na een mooie start toch pas als 12 de over de meet.

Super Jan maakte er zoals gewoonlijk een one man show van, met een kopstart en gaf die ook niet meer af. Lars Ooms was de enige die nog even zijn wiel kon nemen, maar na de eerste ronde werd de afstand alleen maar groter. Verder volgde Dries Keysers, Mike Lambregts en Jef Bertels. Jef moest nog even warm lopen maar kwam elke ronde gestaag dichter op de kopmannen. De laatste ronde nam hij na Lars ooms de 3 de plaats in beslag, ten nadele van het nr 20 van Dries. Ook Mike Lambregts had een off day, maar slaagde er toch in om nog als 5de te eindigen. Vadaag kwam ook het nr 5 van Erik klaasen aan de top 5 tikken. Stillaan wordt hij weer de oude en zal in de volgende wedstrijden zijn neus nog wel eens aan het venster steken. 

Geen Jarne Leemans vandaag in de Ravelse bossen. Dus voor iedereen een uitgelezen kans om op het hoogste schavotje te staan deze week. Daar waren wel wat gegadigden voor onder andere Kim Baelemans, Jhon Meulders , Arno oomen en Tom Vaerten. Deze laatste was in de opwarming nog ten val gkomen, en met enkele gekneusde ribben begon hij aan de wedstrijd. Kim Baelemans bleek over de beste kaarten te beschikken en kwam duidelijk tevreden als eerste onder de geblokte vlag door. Achter hem Arno Oomen, John Meulders en Jan Beyens op plaats 2,3 en 4. Als 5 de bolde een voledig verkramte Guy Lauwers door, waarschijlijk had  hij te hard in zijn remmen moeten nijpen!! Zal volgende week wel beter gaan vermoeden wij.

We miste vandaag ook het nr 9 van Ronny Stabel. Na dat we ons lieten informeren, bleek dat Ronny gestoken is door een wesp en hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen met een allergishe reactie. Wij wensen Ronny veel beterschap en vlug weer terug hé Ronny

Lucky rider in de CDD+ klasse: Dorien Timmermans wint een onderhoudsbeurt voor de verwarmingsketel

Lucky rider in de AB klasse; Jerry Nuydens wint het sport onderhemdjeseintje 

Deze handschoenen zijn vorige week achter gebleven, eigenaar seintje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.hands

 

 

 

Fotoalbums

Fototoestel