rit8Dat Jan V. deze reeks weer op zijn naam zou schrijven, daar had niemand aan getwijfeld, maar dat Jef Bertels zo lang in zijn wiel zou blijven zitten, was voor ons toch even opkijken. Jef verkeert in goede doen. Niet dat hij heel de reeks het wiel van Jan kon houden, maar het verschil aan de eindmeet was niet zo heel groot. En dan de sportieve handdruk van Jan aan Jef, dat zegt genoeg over de sportiviteit onder onze leden. Als 3de was het Dries Keysers die in de voorlaatste ronde Brent Smeyers nog te grazen nam. Marc Timmermans werd mooi 5de.

De B klasse was vandaag ook mager vertegenwoordigd. 9 renners kwamen opdagen, de rest zit nog in vakantiemodus. Hiervan was het Arne Loodts die de eerste plaats opeiste. Bij hem had het weekje vakantie blijkbaar deugd gedaan, en zijn batterij was weer helemaal opgeladen. Seppe van Gils volgde op de 2de plaats terwijl Steven Van Dun hier de 3de plaats wegkaapte. John Meulders had een week van pers achter zich, en dat had hem blijkbaar wat uit de balans gebracht, maar haalde toch een mooie 4de plaats voor Danny Philppé.

De C D D+ klasse was al wat beter vertegenwoordigd, ook nog geen topper maar hier zijn ze precies al vroeger uit vakantie gekomen. Koen Timmermans had in de C klasse  vandaag weer de beste papieren. Op zijn CV staan er nu al 7 op 8, en ik denk dat hij daarmee overal aan de slag kan. Enkel een valpartij enlele weken geleden , hield hem van de 8 op 8. Maar we veronderstellen dat het op het einde wel op het hoogste schavotje zal staan. Leo Strijbos deed met zijn 2de plaats ook een goede zaak. Hij staat nu 3de in het klassement. Ake De Meersman verdedigde zijn 3de plaats voor het nr 11 van Bart Mermans.

D+ verliep zoals bijna elke week, met ook een 7 op 8 haalde Willy Van Loon weer als eerste de eindmeet, voor Charel Kusters en Stan Sommen. We miste vandaag Robert, maar die geniet waarschijnlijk van een weekje vakantie

Bij de dames was het weer Sofie Timmermans die met de bloemen naar huis ging. In het klassement gaat dit nog een spannende strijd worden, wie daar 1, 2 of 3 gaat worden. Dit kan alle kanten nog uit. Tanja Van Loon en Hilde Remeysen strijden hier mee voor de podiumplaatsen. Maar definitief is er nog niets. Vandaag haalde Hilde het voor Tanja en op de 4de plaats Ann vd Moeren, die dacht even dat we haar niet gezien hadden, en riep ons nog even toe dat ze ook over de meet was gekomen. We zouden u niet durven vergeten Ann....  CU next week

Voor de foto's van rit 8 KLIK HIER
(door Jeannine Jansens)

Fotoalbums

Fototoestel