Rit 2

Er stond een lekker zomerbriesje deze avond waardoor onze rijders weer een aangename rit voor de boeg hadden.

Bij de C was er al direct in de eerste ronde een valpartij van het nummer 7 Peter Timmermans, met als gevolg zijn wiel paraplu en moest de strijd staken . Deze val kende ook voor Joris Cnaeps slechte gevolgen, Joris kon Peter niet ontwijken en moest dit bekopen met een Black Out.(Hopelijk zonder verdere gevolgen). Ook moest de jonge knaap Wout Verbraeken de wedstrijd staken wegens teveel last van een eerder bezoekje aan de osteopaat.  Hier schreef vandaag Frank Andriesen de overwinning op zijn naam, gevolgd door Leo Strijbos en de overwinnaar van vorige week Wim van Loy . Dezelfde top 3 als vorige week maar dan in andere volgorde.

Bij de D+ was de top 2 dezelfde als vorige week, alleen wisselde de broers Van Loon van positie met vandaag als overwinnaar Willy gevolgd door Karel. Als derde mochten we het  nummer 177 noteren van René Van Gils.

Bij onze dames was het ook dezelfde top 3, maar deze keer was er zoals Hilde het zelf zei niets aan de overwinning van Tanja Van Loon te doen, gevolgd door Hilde Remeysen en Ann Van Der Moeren. In het tweede groepje was het An Vercauteren die het voortouw nam gevolgd door op plaats 5 en 6 Dorien Timmermans en Ellen Jansens. Verderop gevolgd door Dorien Lauwers .Ook was ons derde groepje nog in de running en kwamen als volgt over de streep Wiske Moeskops,Linda van Loon,Bianca Vermeeren en verder op Marleen Kin die haar tweede adem niet meer vond, en de laatste ronde de rest moest laten gaan.

De start van de A en B hadden deze keer een ruimer deelnemers veld.

Bij de B was het vandaag Dimi Diels die nog iets te sterk was voor de herstellende Arne Loots, welke zich als eerste over de streep liet afvlaggen. Gevolgd door weer een knappe 3 de plaats van Vic Geenen.

Bij de A was het Jef Bertels die als eerste werd afgevlagd, na een knap stukje kopwerk van Lars Ooms die dit volhield tot de laatste ronde en daardoor 2 de werd . Marc Timmermans werd hier de derde man.

klik hier  voor de uitslagen rit 2

klik hier voor de Foto's rit 2

Fotoalbums

Fototoestel