Rit 6

In totaal kwamen er vandaag 51 renners aan de start , deze haalden bijna allemaal de eindmeet behalve 1 renner, Eric Klaasen had te kampen met een leegloper en moest de strijd staken.

Bij de C was het de jonge knaap Wout Verbraecken die de overwinning van vandaag op zijn naam schreef. Voor Wim Van Loy en Roel Simons, deze laatste reed zelf even aan de leiding maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven.

Het lijkt er op dat bij de D+ niets te doen is aan de leider Charel Kusters, toch wist Karel Van Loon zijn 2 de plaats weer te verzilveren voor broer Willy, gevolgd daar de nieuwe Belgisch kampioen Rene Van Gils , Stan Sommen en de hekkensluiter Robert De Meersman.

Voor de dames was het weer dezelfde top 3 met Hilde Remeysen als nummer 1 en Tanja Van Loon op 2 deze wisselen rit na rit elkaar af op de leidersplaats. Op 3 vlagde wie , wie anders als Ann Van Der Moeren af.

Bij de A was het weer Dries Keysers op 1, voor Jef Bertels en Lars Ooms. Toch moeten we zeggen dat nieuwkomer Peter Wuyts even zich voorin in de strijd kon mengen maar uiteindelijk 4 de werd.

Het lijkt dat bij de B Mike Lambregts zijn goede vorm heeft gevonden en dit dan ook met een eerste plaats bekroonde, wat lijd dat hij vanaf volgende week bij de A zal starten. Op de 2 plaats was het Glenn Huysmans en de 3de plaats was hier weggelegd voor Guy Lauwers.

Voor de uitslag van rit 6 Klik hier

Voor de foto's Klik hier

Ps onze mascote Jeppe Bertels staat ook op foto, rara zoek hem.

 

Fotoalbums

Fototoestel