Rit 10

Iedereen was weer aanwezig. De vakantiemodus was weer uitgeschakeld. Alhoewel dat bij sommige de fiets daar anders over dacht ...

Zo kreeg bij de C Jan Van Dun al in de eerste ronde te kampen met een klapband en moest de strijd staken. Ook Thomas Nijs moest na 2 rondes opgeven, dit met maagproblemen. Snel beter Thomas. In deze reeks was Peter Bruyninckx zijn concurrenten te snel af en ging hier lopen met de overwinning voor Wim Van Loy en zijn eigen zoon Nick Bruyninckx. Proficiat.

Bij de D+ was het weeral Charel Kusters die als eerste werd afgevlagd gevolgd door Karel Van Loon. Op de 3de plaats kwam Willy Van Loon over de meet, deze laatste had last van pijnlijke handen. Verderop sloten Stan Sommen en Robert De Meersman het rijtje af.     

Bij de dames zagen we Sofie Timmermans nog eens aan de start verschijnen, en dit hebben de overige dames geweten want ze zette meteen de overwinning op haar naam . Hilde Remeysen werd hier 2de, gevolgd door Tanja Van Loon die zich tevreden stelde met een 3de plaats.

Over naar de B klasse, deze werd gewonnen door Eric Klaasen, voor de sterk presterende Glen Huysmans en Vic Geenen.

Tot slot de A. Hier moeten we toch zeggen dat er renners zijn die een enorme passie hebben, neem nu Alex Moonen, deze moet al in de eerste ronde vaststellen dat zijn voorste derailleur is gezakt, maar in de plaats van de strijd te staken reed Alex huiswaarts, verholp het probleem en reed netjes zijn wedstrijd uit. Knap zeg.

Over naar de rest van deze wedstrijd. De eerste plaats was voor Jeroen Nuydens die samen met Dries Keysers streed voor de overwinning , als derde werd Peter Wuyts afgevlagd. Jef Bertels had problemen met te schakelen en kon maar op 1 versnelling rijden, toch koos hij er voor om de wedstrijd uit te rijden. Je ziet 'de passie zit bij sommige rijders toch héél diep'.

Uitslag rit 10 klik hier

Foto's klik hier

 

Fotoalbums

Fototoestel