Ondanks dat de weerman niet veel goeds voorspelde, was er toch een mooie opkomst voor onze 11 de rit van het seizoen.

Bij de C klasse was het vooraan een nek aan nek strijd voor de overwinning, deze was voor Peter Bruyninckx gevolgd door de week na week sterker wordend Inge Roggeman.

Volgens onze spion is dit parcour haar 2 de thuis geworden, ook haar persoonlijke coach zal daar wel  toe bij brengen hé VicGlimlach. Plaats 3 werd voor Roel Simons, die ook een sterke wedstrijd reed.

Voor de D+ kunnen we weer vrij kort zijn en ook nu was Charel Kusters te sterk voor zijn tegenstanders. Karel Van Loon kwam als 2 de over de finish en Willy Van Loon werd 3 de . Robert De Meersman sloot als wekelijkse gewoonte het rijtje af.

En dan de B klasse, daar was het Glenn Huysmans de nummer 2 van vorige week die nu als eerste over de eindmeet kwam. Gevolgd door Vic Geenen en een sterk rijdende Koen Timmermans.

Vanaf de eerste ronde was er bij A een afscheiding van 5 renners, dat hier de winnaar uit zou komen was zeker, deze jongens zijn immers aan elkaar gewaagd . Het was weerom Dries Keysers die deze op zijn naam schreef , gevolgd door nummer 2 Peter Wuyts, de 3 de plaats was hier voor Brent Smeyers die na een lange tijd te sukkelen met zijn knie weer deelnam. Op 4 werd Jef Bertels afgevlagd en de 5 man was Lars Ooms.

Voor de uitslag klik hier

Voor de foto's klik hier

Fotoalbums

Fototoestel