Vandaag werd onze 3 de rit afgewerkt.
Bij de C werd er al snel een kloof geslagen tussen de renners, 1 en 2 loste al snel van de rest. Patrick Lambregts reed tot de laatste ronde op kop, maar moest de overwinning laten voor Wout Verbraeken. Als derde werd Jhon Bruurs afgevlagd. Nieuwkomer Marvin Nuydens moest al vrij snel aan de kant met mechanische problemen.

De senioren reden weer een topwedstrijd en resulteerde in volgende uitslag.
1 Leo Strijbos, 2 Willy van Loon, 3 Karel van Loon.

Voor onze dames was het dan weer Tanja Van Loon die als eerste over de meet kwam,gevolgd door Hilde Remijsen en Leen Jacobs.


Bij de B waren er wat pechvogels, zo was er Arne Loots die na 1 ronde de strijd moest staken vanwege te weinig zuurstof kunnen nemen met gevolg dat het zwart werd voor zijn ogen.
Ook was er pech voor het nummer 59 Martijn Hendriks, deze moest de wedstrijd staken met een platte band. Hier was de overwinning voor Eric Klaasen gevolgd door Nick Bruyninckx en Koen Timmermans.


Bij de A zagen we weer een paar oude bekende terug, Jef Bertels en Hakkan de Meersman waren weer van de partij. De overwinning ging hier naar Dries Keysers voor Jef Bertels en Peter Wuyts.

klik hier voor de foto's

Fotoalbums

Fototoestel