Rit 4 stond vandaag op het programma.

Als eerste gingen onze C en senioren van start gevolgd door de dames.

Bij de C was het Patrick Lambregts die er pijlsnel van doorging, en ronde na ronde uitliep op zijn achtervolgers. 2 de werd hier Nele Van Hoof en als 3 de werd Wim van Loy afgevlagd.

Het nummer 5 Peter Timmermans moest zijn webstrijd staken met materiaal pech. Zijn fiets moest het doen met een paar spaken minder en dat rijd nu eenmaal niet.

Bij onze senioren was het Karel van Loon die constant aan de leiding reed, toch kon hij de leidersplaats niet vasthouden door ademnood en moest deze helaas afstaan aan Leo Strijbos , gevolgd door Willy van Loon, Karel werd uiteindelijk toch nog 3 de.

Ook bij onze dames moest Dorien Lauwers de wedstrijd staken met ademnood. Hier ging de overwinning naar Tanja van Loon, knap op de hielen gezeten door nog een nieuwkomer van dit seizoen  Roos Omen, 3 de werd Hilde Remeysen.

Onze A en B gingen een uurtje later van start.

Al  snel was er een groepje van 5 A weg, echter na de 2 de ronde moest Lars Ooms aan de kant met zowel materiële en lichamelijke problemen. Daardoor was ook bij Mike Lambregts de veer gebroken en moest het drietal Dries, Peter, en Jeroen laten gaan. Hier werd de strijd weeral gewonnen door Dries Keysers, plaats 2 was weggelegd voor Peter Wuyts en op 3 Jeroen Nuydens.

Ook bij de B reeks hadden we een aantal pechvogels, zo moest Marc van Loon langs de kant met technische problemen en was het Ake de Meersman die met een pijnlijke enkel ,na een valpartij  de wedstrijd toch wel uit reed, maar na de wedstrijd deze toch liet behandelen met ijs. 'Veel beterschap Ake' Hier was Het weerom Eric Klaasen die de overwinning op zijn naam scheef , 2 de werd hier ook weerom Nick Bruyninckx en de derde plaats was weggelegd voor Victor Geenen.

foto's Rit 4 klik hier

Fotoalbums

Fototoestel