BMX Devils   BMX Devils_2

Vrijdag 19/2 werd de voltallige ploeg van The BMX Devils uit Ravels voorgesteld aan de ouders, sponsors en belangstellenden in het lokale OC De Wouwer.

Een ganse avond gevuld met presentaties van de verschillende leeftijdsgroepen en uiteraard een groot woord van dank voor de sponsoren en vrijwilligers.

The BMX Devils tellen maar liefst 132 vergunninghouders BMX.  Zij stomen zich klaar voor de eerste promowedstrijd van het seizoen op 13 maart in Wilrijk. De eerste wedstrijd van tel, is nota bene in het eigen Ravels op 20 maart. Topcompetitie ! Een andere organisatie op 9 oktober is een Flanders Cup.

Eveneens werd de MTB sectie van The BMX Devils voorgesteld, onder de roepnaam ATB Devils. 32 wedstrijdrenners starten nu zondag 28/2 in Dessel aan het seizoen. In samenwerking met ATB Kempen Ravels (voor de recreatieve mountainbikers) wordt het eerste weekend van oktober weer gereserveerd voor een Kids Series en XCO Flanders Series. Provinciale titels voor jeugd en volwassenen staan op het spel.

Voor informatie
BMX: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MTB: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ATB Kempen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoalbums

Fototoestel